TANÚSÁGTÉTELEK

Örülök, hogy jogosítványom van ezen a weboldalon. Jól vezettem, és követtem a autósiskolat. A vezetési tesztet azonban nem teljesítettem kétszer. Csak regisztráltam ezen a weboldalon, és most már magabiztosan tudok körbejárni.

Amszterdamban a járművezetői engedélyomat felfüggesztették, mert részeg voltam. Most már kilenc hónap telt el a vezetői engedély megszerzéséhez, amelyet e weboldalon kaptam. Eddig nincs probléma. Fontolgadom az útlevél beszerzését ebből a webhelyről.

Első alkalommal vásároltam meg hamis személyi igazolványt. Felemelem az életkoromat, hogy éjszakai klubokban járhassak és alkoholt vásárolhassak. Szeretem ezt a weboldalt. Többet keresek.

Nem tudtam, hogy ilyen könnyű megszerezni a járművezetői engedélyt. Az egyetlen panaszom az, hogy ez a webhely nem tartotta tiszteletben az időt. Tíz munkanapot vett igénybe az ígért öt helyett. Sikeresen megvásároltam a jogosítványomat.

Ma három évig éltem Amszterdamban. Szükségem volt egy B kategóriás járművezetői engedélyre. Nem volt könnyű megszerezni ezt a vezetői engedélyt. Hálás vagyok a testvéremnek, aki engem utalt erre a weboldalra. Most megvan a vezetői engedélyem.

Végül megkaptam a belga útlevelemet. Szükségem volt egy belga útlevélre, hogy itt, Dubaiban munkavállalói juttatást kapjak. Már több mint egy éve keresek ezt az útlevelet, és néhányszor csaltak. Ezért örülök annak, hogy végre megvan itt.